Povestea mea


Ultimii 10 ani din viata mea i-am dedicat invatarii terapiilor si tehnicilor de evolutie spirituala, dintre care 3 ani in centrul de yoga si terapii "Anahata Wellness Center" pe care l-am deschis in 2012, pentru ca imi doream sa am toate aceste evenimente in viata mea zilnic. Au fost 3 ani minunati in care am experimentat si invatat multe despre yoga si despre ce inseamna viata spirituala; a fost un fel de pregatire a mea pentru ceea ce urma, pentru India. In 2015 am simti ca e timpul sa merg mai departe si l-am vandut, iar un an mai tarziu am plecat in India.

India este una dintre destinatiile in care sa mergi, daca esti atras de partea spirituala a vietii si iti doresti sa aprofundezi si sa experimentezi mai multe din ceea ce iti ofera aceasta cale. In mai 2016 am simtit ca e momentul sa fac acest pas spre India, dar nu stiam unde sa merg si ce sa fac. Pentru ca era prima mea calatorie in India, si singura, am hotarat sa merg intr-un ashram, unde sa imi aprofundez practica. Asa am inceput sa caut pe google, prietenul nostru la nevoie, si am dat de Isha Yoga Center... yoga mi-a sunat bine, se potrivea cu intentia mea de a mi aprofunda practica. (Yoga Meditatie)Si uite asa, au trecut doi ani de cand sunt indragostita de Isha, de Sadhguru ( pentru cine nu stie, Sadhguru, este fondatorul Isha Yoga Center, yoghin, mistic si vizionar, un maestru spiritual) si de India. In acesti doi ani de calatorit prin aceasta tara magica, am stat mai multe luni in ashramul Isha. Aici am facut voluntariat si am participat la mai multe program de initieri si dezvoltare personala oferite

Experientele pe care mi le-a daruit India precum si toate locurile vizitate au fost de o profunda transformare personala. Vad, traiesc si respir viata la un alt nivel. Am experimentat cum e sa fii un fir de iarba, cum e sa fii conectat cu toată existenta, ca noi nu suntem separati unii de altii, ca toata creatia vazuta si nevazuta, atinsa si neatinsa este expresia Lui. Doar iluzia ne separa unii de altii. Dar nu ai cum sa intelegi sau sa accepti asta pana nu te "loveste" Gratia Divina si iti ofera aceasta experienta pe care sa o traiesti cu fiecare celula a corpului tau, chiar si pentru cateva secunde.... si atunci viata ta se va schimba total.

Sunt profund recunoscatoare pentru ca India m-a chemat si mi-a daruit un strop din binecuvantarea Ei. Multumesc pentru fiecare clipa traita in Gratia Divina, cea care ma ghideaza si ma poarta cu usurinta in tot ceea ce fac.

Nu mi-am imaginat niciodata ca voi organiza aceste calatorii in India. Simt ca este o forta dincolo de mine care ma ghideaza, simt ca sunt o unealta la dispozitia celor ce au nevoie de o astfel de experienta. Este foarte multa munca organizatorica in spate dar ma bucur pe deplin de fiecare etapa pe care mi-o ofera aceste calatorii.

Calatoriile pe care le organizez sunt procese spirituale de vindecare sufleteasca, de transformare la un nivel profund pentru fiecare participant. India nu lasa pe nimeni sa plece acasa cu mana goala. De aceea, in aceste calatorii ajung doar cei care sunt pregatiti si isi doresc sa traiasca aceasta experienta impreuna cu mine.

Imi doresc ca cei care sunt "cautatori" ca si mine, sa experimenteze si ei sursa directa a Spiritualitatii pe care o ofera India. Camelia Alecu  ♥️🕉