India ~ Rejuvenate, Detox & Healing Program ♥️🕉

Durata :14 zile 8 - 23 Ianuarie 2019

Locuri disponibile: 6


Acest program este un fel de "Eat Pray Love" intensiv cu multa detoxifiere fizica, emotionala, relaxare, reintinerire, si vindecare!

Pe langa terapiile de detoxifiere vom avea parte de mult rasfat, multe masaje. Este programul ideal pentru cine isi doreste un restart emotional si fizic. Aceste doua saptamani vor fi doar pentru corpul si sufletul tau.

Tratamentele vor fi individuale pe nevoile fiecaruia, si vor fi prescrise dupa consultatia medicului ayurvedic.
Programul se va desfasura In centrul "Art Of Living" din sudul Indiei, un colt de Rai cu multa vegetatie si natura exotica. Am ales ca programul nostru sa se desfasoare in acest centru, pentru ca aici, se ofera medicina clasica ayurvedica asa cum se oferea acum mii de ani, dar tot odata intr-un mediu modern.

Serviciile si tratamentele ayurvedice oferite de Centrul Art of Living sunt de 5 stele.

Ayurveda ~ Stiinta vietii

Ayurveda este un sistem de medicina si vindecare holistic practicat in India de peste 5.000 de ani. Parte integranta din textele din Vechea Indie, Atharva Veda, ultima Veda, Ayurveda, se concentreaza asupra sanatatii holistice - echilibrul mintii, corpului si spiritului intr-un ritm natural si in armonie cu natura. Ayurveda sau "Stiinta vietii" deriva din termenul sanscrit "Ayu", care inseamna viata si "Veda" care inseamna cunoastere.
Ayurveda se bazeaza pe doua teorii fundamentale, teoria Pancha Mahabhuttas si teoria Tridosha. Filozofia ayurvedica considera ca totul in univers este compus din cele cinci elemente. Atunci cand Pancha Mahabhuttas sau cele cinci elemente (spatiu, aer, foc, apa si pamant) sunt echilibrate, corpul este sanatos si atunci cand acestea sunt dezechilibrate, exista boala. Aceste elemente se manifesta sub forma de forte vitale si fac ca fiecare dintre noi sa fie unic, din punct de vedere fizic si mental. Elementele se combina in trei Doshas (forte vitale) - Vata, Pitta si Kapha. Combinatia dintre cele trei Doshas influenteaza tendintele noastre mentale, emotionale si fizice.Prioritatea principala a medicinei Ayurveda este adoptarea unui stil de viata sanatos in mod proactiv. Aceasta cauta sa echilibreze si sa restabileasca sanatatea prin alimentatie sanatoasa, exercitii fizice, meditatie, relaxare si curatare.

Centrul Sri Sri Tattva Panchakarma

Terapiile noastre raman fidele scripturilor antice. Tratamentele noastre incep cu puternica incantare a imnurilor. Ierburile pentru tratamente sunt proaspat culese din gradina noastra in ziua tratamentului. Medicii si terapeutii nostri care traiesc in campus duc o viata holistica, incepandu-si ziua cu Sudarshan Kriya (practica yogina) si terminand-o petrecand seara pe malul lacului, hranind pestii cu resturile de la tratamente.

Preocuparile de zi cu zi ale vietii moderne ii conduc pe oameni catre un stil de viata stresant. Pachetele noastre de wellness sunt concepute cu tot ceea ce este nevoie pentru a va permite sa va destindeti si sa va relaxati intr-un mediu pozitiv. Ayurveda isi propune sa va imbunatateasca starea de bunastare generala. Aceasta forma de vindecare alternativa este considerata eficienta in tratarea mai multor boli  chiar si a celor de natura cronica. Medicamentele ayurvedice vindeca o serie de afectiuni cum ar fi hiperaciditatea, astmul, constipatia, diabetul, gastrita, hipertensiunea arteriala, arsurile stomacale, afectiunile hepatice si problemele legate de colesterol.

Fiind o initiativa a Art of Living Foundation, Sri Sri Tattva Panchakarma beneficiaza de intelepciunea si experienta fara de varsta de a ajuta oamenii sa elimine stresul si sa redescopere fericirea in viata lor. Creat de catre Sri Sri Ravi Shankar cu intentia de a servi ca un centru specializat in traditiile indiene antice de vindecare, oferim, de asemenea si terapii de curatare alternative care provin din intreaga lume. Centrul nostru de tratament este o parte a vastului campus Art of Living din Bangalore.

In oferta exista o gama larga de regimuri de wellness, astfel cum sunt prescrise de practicile ayurvedice. Detoxifierea riguroasa, masajele terapeutice, programele de dieta personalizate si de exercitii fizice contribuie la construirea unei experiente de schimbare a stilului de viata. Noi credem in capacitatea sinelui de reintinerire - astfel incat oferim combinatia potrivita de terapie, dieta, exercitii fizice si meditatie pentru a ajuta sa iasa la suprafata nevoia dumneavoastra inerenta de vindecare, curatare, relaxare si vitalitate intr-o armonie constienta cu ceea ce sunteti.
Printre angajatii nostri se regasesc medici ayurvedici calificati, terapeuti si personal de asistenta pentru a efectua terapiile prescrise si pentru a va ajuta sa va aclimatizati la noua pace pe care ati regasit-o. Dezechilibrele energetice cu care va confruntati in prezent, bunastarea fizica, emotionala si constitutia de energie care va determina tipul de corp pe care il aveti vor fi explorate temeinic de catre medicii nostri. Echipa noastra lucreaza neobosit pentru a va intelege obiectivele personale si pentru a va putea ghida cu usurinta in calatoria dumneavoastra transcendentala catre o sanatate buna si catre echilibru interior.

Toti cei de aici sunt inconjurati de o aura de energie pozitiva ca si efect al practicii regulate de pranayama, meditatie si Sudarshan Kriya®, o tehnica puternica de respiratie ritmica. Sudarshan Kriya®, parte integranta a Art of Living Foundation, sincronizeaza ritmurile biologice ale corpului si faciliteaza bunastarea fizica, mentala, emotionala si sociala.

Pentru ca este un Centru foarte solicitat am reusit sa rezerv doar doua camere triple (pentru 6 persoane.) Daca iti doresti sa beneficiezi de acest program impreuna cu mine, te invit sa te inscrii cat mai repede pentru a ocupa unul din cele 6 locuri disponibile!

Costul programului este de 2700 euro

Varianta 1

Pretul este de 2700 euro.
Include:

 • Viza India;
 • Transportul local;
 • Asigurare medicala;
 • Cazarea in camera tripla;
 • 3 mese pe zi in regim vegetarian
 • Bilet de avion Bucuresti India si retur; Toate trapiile si tratamentele din program;

Varianta 2

Pretul este de 2130 euro.
Include:

 • Transportul local;
 • Asigurare medicala;
 • Cazarea in camera tripla;
 • 3 mese pe zi in regim vegetarian;
 • Toate trapiile si tratamentele din program;

Ce nu include acest pret:

 • Viza India;
 • Bilet avion Bucuresti India si retur;

Pentru inscriere trebuie sa achitati suma de 1000 de euro.
Restul sumei se poate achita in mai multe rate pana la data plecarii din Bucuresti.

Mesajul fondatorului - Sri Sri Ravi Shankar


"Ritmul stresant al vietii moderne ne poate afecta sanatatea, iar Sri Sri Tattva Panchakarma este o initiativa a Art of Living Foundation de a restabili echilibrul in ceea ce priveste bunastarea noastra fizica, mentala si emotionala. Viziunea noastra este de a aduce ceea ce e mai bun in ayurveda pentru a satisface nevoile contemporane. Magia adusa de acest sistem de sanatate si de bunastare vechi de 5.000 de ani continua sa isi reverse miracolele asupra mintii, corpului si spiritului chiar si in zilele noastre. Sri Sri Tattva Panchakarma prezinta oaspetilor sai un mod de viata care asigura o sanatate radianta si echilibru interior.

Fondata in 1981 de catre Sri Sri Ravi Shankar, Art of Living Foundation este un ONG educational si umanitar non-profit, pluridimensional, prezent in peste 150 de tari. Viziunea fundatiei este aceea a unei lumi cuprinse de pozitivitate si eliberata de stres. Insufland viata in aceasta viziune, fundatia se implica in diverse initiative de inaltare a umanitatii prin crearea si mentinerea pacii individuale, sociale, nationale si mondiale.
Pe langa revigorarea intelepciunii antice, Sri Sri Ravi Shankar a creat, de asemenea, noi tehnici de transformare personala si sociala. Printre acestea se numara Sudarshan Kriya®, care a ajutat milioane de oameni sa se elibereze de stres si sa descopere rezervoare interioare de energie si pace in viata de zi cu zi. El pune intotdeauna accentul pe promovarea valorilor umane si pe consolidarea unitatii la nivel de comunitate prin filosofia si idealul sau care considera intreaga lume ca o singura familie."

"We Love India"

Pentru mai multe informatii si inscriere te rog sa completezi formularul de mai jos