Interviu Editura Herald

Camelia Alecu si-a dedicat ultimii 10 ani din viata invatarii terapiilor si tehnicilor de evolutie spirituala, dintre care 3 ani in centrul de yoga si terapii "Anahata Wellness Center" pe care l-a deschis in 2012. Aici a petrecut 3 ani minunati in care a experimentat si invatat multe despre yoga si despre ce inseamna viata spirituala; a fost un fel de pregatire a pentru ceea ce urma, pentru India. In 2015 a simtit ca e timpul sa merga mai departe si a plecat spre India pentru a aprofunda practica intr-un ashram. Am rugat-o pe Camelia sa ne povesteasca mai multe despre We love India proiectul la care lucreaza in prezent si evenimentele pe care le organizeaza.

Care este ideea din spatele proiectului We love India? Cum a pornit totul?

Dupa ce am vizitat India, in 2016, m-am indragostit de aceasta tara, de cultura ei spirituala veche de peste 10 mii de ani si mi-am dorit sa impartasesc si altora despre acest taram magic care mi-a schimbat viata. Asa am creat proiectul "We Love India".

Cine te-a influentat cel mai mult in aceasta calatorie spirituala?

Sunt multi maestri autentici pe care i-am intalnit in ultimii 10 ani si care au contribuit la transformarea mea in calatoria pe acest drum. Cel mai mult m-a influentat Sadhguru, pentru ca sub ghidarea lui am avut transformari imense, in scurt timp, cat si profunde experiente spirituale.

Continuarea interviului la linkul de mai jos

https://www.edituraherald.ro/blog/entry/interviu-despre-india-maestri-autentici-si-mantre?fbclid=IwAR0eMkBzBqpCjmxNhO_xOn0zaAcWwbRWVjnE9FVhCAksOZFZi_Egp83-rQQ