Pelerinaj sacru in cele mai sfinte orase din nord~est si sudul Indiei ♥️🕉


18 Zile de Pelerinaj Sacru in India.
18 Decembrie 2017 ~  4 Ianuarie 2018

Numar maxim de participanti: 10

 • 18 dec : plecare din Bucuresti;
 • 19 dec : ajungem in Delhi;
 • 20 ~ 24 dec : Varanasi & Bodhgaia;
 • 24 ~ 29 dec : Tiruvannamalai, Ramana Ashram, unde vom petrece Craciunul;
 • 29  dec ~ 4 ian : Coimbatore la Isha Yoga Center, unde vom petrece Anul Nou in templu;
 • 4 ian : plecare spre Bucuresti din orasul Kochi

Informatii transferuri cu masina interne:

 • Chennai ~ Tiruvannamalai catre Ramana Ashram ~ transportul se face cu masina si dureaza aproximativ 3 ore.
 • Tiruvannamalai ~ Isha Yoga Center in Coimbatore ~ transportul cu masina dureaza aproximativ 6 ore.
 • Isha Yoga Center ~ Kochi de unde va fi zborul spre Bucuresti ~ transportul cu masina dureaza aproximativ 4 ore.

"We Love India" nu este o agentie de turism - oferim acest sejur cu intentia de a va oferi oportunitatea de a experimenta aceste locuri sacre in adevarata lor profunzime si dimensiune. Cufundarea in puterea, energia si gratia extraordinare ale acestor locuri sacre te deschide catre dimensiunile mai inalte ale vietii.

Calatoria noastra incepe de la Bucuresti spre Delhi, unde vom sta o zi ca sa ne relaxam dupa drum. Aici vom explora street food (mancare pe strada), in locuri in care se gaseste cea mai buna mancare din bucataria indiana, cu care ne vom delecta. Vom vizita "TEMPLE OF GOD", care este un templu nou, deschis in 2005, dar care este foarte frumos si merita vazut. Al doilea templu este "LOTUS TEMPLE" care la fel, merita vazut pentru ca arhitectura este fabuloasa.

Urmatorul oras este Varanasi, unde vom sta patru zile.Varanasi se afla pe malurile fluviului GANGE, si este un oras antic cunoscut a fi capitala spirituala a Indiei. Istoria orasului dateaza de mai bine de 3000 de ani, devenind unul dintre cele mai vechi orase locuite continuu de pe planeta. De neratat rasaritul de soare, pe malurile Gangei. In fiecare zi, peste 60.000 de oameni se scalda in rau, iar acest eveniment este ceva cu adevarat unic.

In Varanasi au trait foarte multe fiinte iluminate, si multi altii traiesc si in prezent.

Iata sapte motive pentru care nu ar trebui sa ratezi sansa de a face parte din aceasta experienta incredibila.

1. Varanasi, "Orasul Luminii", un oras sfant, straluceste cu putere, atat fizic cat si metaforic. Se spune ca este suficient sa intri o singura data in apa sfanta a Gangei pentru ca toate pacatele dintr-o viata sa fie curatate.

2. Conform legendei, Varanasi a fost creat de zeul Shiva si acesta era lacasul sau preferat. Intr-unul din versurile textului antic religios Skanda Puranam, Shiva spune: "Cele trei lumi formeaza un oras de-al meu, iar Varanasi intre ele este palatul meu regal."

3. In Varanasi se celebreaza in modul cel mai natural, ciclul inevitabil al vietii si al mortii, care este si venerat in aceeasi masura. Cunoscut si ca "Maha-smashana" sau "Marele Taram al Incinerarilor", orasul sfant te aduce la smerenie, punandu-te fata in fata cu balanta dintre viata si moarte.

4. O calatorie cu barca pe apele sacre ale Gangei, surprinde prefect spiritul orasului Varanasi. Numeroase barcute de hartie care cara cu ele lumanari aprinse si flori reprezentand rugaciunile oamenilor, plutesc in voie pe apa. Numerosi pelerini se scalda in apele sacre, altii mediteaza in solitudine iar restul se pleaca in rugaciune de-a lungul treptelor (Ghats). La apus, se desfasoara ritualul de venerare care se face seara, denumit GANGA ARTI.

5. Varanasi a fost primul centru care a reunit artele, cultura, spiritualitatea si muzica. Numerosi sfinti, filozofi, poeti, scriitori si muzicieni traiesc sau au trait in Varanasi. Cateva personalitati marcante ale miscarii Bhakti s-au nascut in Varanasi, printre care Kabir si Ravidas.

6. Varanasi gazduieste templul KASHI VISHWANATH, unul dintre cele mai importante locuri de venerare din tara, considerat a fi unul dintre cele doisprezece Jyotirlingas (obiect devotional reprezentand divinitatea suprema) ale zeului Shiva, avand o mare insemnatate in istoria spirituala a Indiei.

7. In apropiere de Varanasi se afla templul MAHABODHI, vechi de 1500 de ani, care marcheaza locul legendarului Bodhi tree, copacul sub care Buddha a meditat si a atins iluminarea. Buddha a tinut prima sa ceremonie la Sarnath, in apropiere de Varanasi, dand astfel nastere budismului.

Din aceste motive, si multe altele in plus, calatoria in acest oras este o experienta profund spirituala, aceasta fiind completata de sesiuni de meditatie, satsang, ritualuri spirituale si multe altele. Calatoria care dureaza patru zile, va include excursii la templul KALABHAIRAVA, templul MAHAMRITYUNJAYA, templul VISHALAKSHI, MANIKARNIKA GHAT si o excursie cu barca pe Gange, ocazia de a urmari MANGALA ARTI la templul KASHI VISHWANATH si timp liber pentru a explora Varanasi, stradutele acestuia, zonele sale comerciale antice si alte desfatari culturale.

"Cel mai sfant dintre orasele sfinte din Est este Varanasi si acesta reprezinta centrul universului." Sadhguru

Urmatoarea oprire este in Tiruvannamalai, la poalele muntelui sfant Arunachala, in ashramul lui Ramana Maharshi. Vom sta 4 zile.

Sri Ramana Maharshi a fost probabil cel mai faimos intelept al secolului al XX-lea, atat in ​​India, cat si in restul lumii. El a fost renumit pentru viata sa sfanta, pentru ca a fost pe deplin realizat, si pentru transmisiile puternice pe care adesea le-au avut vizitatorii in prezenta sa. Vom sta chiar in ashram pentru a beneficia de energia oferita de acest loc.

Mai multe detalii despre Ramana si ashram:
https://www.facebook.com/Tiruvannamalai.SriRamanaAshram/

Ultima oprire este in Coimbatore la Isha Yoga Center, in ashramul lui Sadhguru, (gurul meu :) unde exista cea mai puternica forma energetica, UNICA pe acest pamant, "DHYANALINGA", care este creata si consacrata de Sadhguru cu energia celor 7 chakre. Aici vom petrece Anul Nou in templul Dhyanalinga unde experienta va fi magica.

Ultimele 6 zile, din calatoria noastra le vom petrece in ashram, facand si experimentand diverse activitati si ritualuri unice, la care au acces doar cei care sunt rezidenti. Acesta ste locul meu de suflet  unde v-am pregatit foarte multe surprize unice, care doar acest loc le ofera.

Mai multe detalii despre Sadhguru si Isha Yoga Center:
https://www.facebook.com/ishafoundation/https://www.ishafoundation.org/Isha-Yoga-Center/isha-yoga-center-india-dhyanalinga-yogic-temple-isha-foundation.isahttps://www.ishafoundation.org/Isha-Yoga-Center/Dhyanalinga.isa

Vino si fii parte din aceasta calatorie minunata si revelatoare impreuna cu noi.

Preturi si Informatii despre calatoria noastra:

Varianta 1

Pretul este de 1500 euro.

Acest pret include:

 • toate serviciile in India;
 • biletele de avion locale;
 • toate mesele incluse;
 • participarea la anumite ritualuri;
 • cazarile in camera dubla cu mic dejun la hoteluri de 4 si 5 stele;

Ultima noastra oprire va dura 6 zile si va fi la Isha Yoga Center, unde au si un centru de Rejuvenation excelent, unde o sa fiti rasfatati cu diverse masaje/terapii care sunt incluse in pret.

Ce nu este inclus:

 • bilet de avion Bucuresti-India si retur viza pt India

Ce este foarte important, daca va hotarati sa veniti, este sa va achizitionati biletul de avion pentru ca preturile se modifica foarte rapid.
Pentru cine are nevoie de suport pentru achizitionarea biletelor si viza va stau la dispozitie.

Varianta 2

Pretul 2300 euro include varianta 1, plus biletele de avion Bucuresti~India si viza.

Pentru inscriere trebuie sa achitati suma de 300 euro pentru varianta 1 si 1000 euro pentru varianta 2.
Restul sumei se poate achita si in mai multe rate pana la data plecarii din Bucuresti.