Pelerinaj sacru in ashramurile din sudul Indiei

21 Dec 2018 - 9 Ian 2019 ♥️🕉


"We love India" ofera o oportunitatea unica in viata de a te imbarca intr-o calatorie in care sa experimentezi unele dintre cele mai Sacre locuri din India. Organizez aceste pelerinaje din pasiune si pentru tot ce mi-a ofera aceasta tara magica si pentru experientele transformatoare pe care mi le-a daruit. Imi doresc ca cei care sunt "cautatori" ca si mine, sa experimenteze si ei sursa directa a Spiritualitatii pe care o ofera India.

16 Zile de Pelerinaj Sacru in sudul Indiei

21 Decembrie 2018 - 9 Ianuarie 2019

Numar maxim de participant: 10
Mai sunt 3 locuri libere

 • 21 dec : zbor Bucuresti ~ Dubai; (unde este o escala de 17 ore )
 • 22 dec : zbor Dubai ~ Chennai;
 • 23 ~ 27 dec : vom sta in Comunitatea Auroville unde vom petrece Craciunul;
 • 27 ~ 31dec : vom sta in Tiruvannamalai, la ashramul lui Ramana Maharshi;
 • 31 dec ~ 8 ian : vom sta la Isha Yoga Center in ashram la Sadhguru, in orasul Coimbatore unde vom petrece Anul Nou;
 • 9 ian : zbor Kochi - Bucuresti;

Informatii transferuri interne cu masina:

 • Chennai ~ Auroville ~ transportul se face cu masina si dureaza aproximativ 3 ore. 
 • Auroville ~ Tiruvanamalai ~ transportul se face cu masina si dureaza aproximativ o ora.
 • Tiruvanamalai ~ Isha Yoga Center ~ transportul se face cu masina si dureaza aproximativ 6 ore.
 • Isha Yoga Center ~ Kochi de unde va fi zborul spre Bucuresti ~ transportul cu masina dureaza aproximativ 3 ore.

Pe durata calatoriei voi sustine sesiuni de yoga si meditatii. (Participarea este gratuita si optionala)

Vom participa si la diferite evenimente culturale... dansuri traditionale si diferite ritualuri in functie de ce programe se vor desfasura in orasele pe care le vom vizita.


Calatoria noastra incepe de la Bucuresti spre Chennai. De la Chennai vom calatori cu masina la Auroviile, aici vom sarbatori Craciunul.

Auroville este o comunitate situata in sudul Indiei care a fost intemeiata in 1968 de Mirra Alfassa, cunoscuta sub numele de Mama. Orasul, international??? si plasat sub egida UNESCO, se afla in statul Tamil Nadu.

Punctul central al Auroville este Matrimandir - "Casa Mamei", o uriasa sala de meditatii cu pereti din marmura alba si care adaposteste poate unul dintre cel mai mare glob de cristal al lumii. Luminata de razele soarelui, Matrimandir simbolizeaza idealul unui nou umanism mistic si universal, care se doreste a fi un model pentru generatiile viitoare.

Mai multe detalii: https://www.auroville.org/

De la Auroville vom calatori la ashramul lui Ramana Maharshi din orasul Tiruvanamalai, care se afla la poalele muntelui sfant Arunachala.

Sri Ramana Maharshi a fost probabil cel mai faimos intelept al secolului al XX-lea, atat in India, cat si in restul lumii. El a fost renumit pentru viata sa sfanta, pentru ca a fost pe deplin realizat si pentru transmisiile puternice pe care adesea le-au avut vizitatorii in prezenta sa. Vom sta chiar in ashram pentru a beneficia de energia oferita de acest loc.

Mai multe detalii despre Ramana si ashram:
https://www.sriramanamaharshi.org/ashram/

Urmatoarea oprire este in Coimbatore la Isha Yoga Center, in ashramul lui Sadhguru, unde exista cea mai puternica forma energetica, UNICĂ pe acest pamant, "DHYANALINGA", care este creata si consacrata de Sadhguru cu energia celor 7 chakre. Aici vom petrece Anul Nou in templul Dhyanalinga unde experienta va fi magica si de neuitat.

Ultimele zile din calatoria noastra le vom petrece in ashram Isha Yoga Center, unde vom avea ocazia sa experimentam viata de ashram si ce inseamna sa traiesti intr-o comunitate; aici vom face si vom experimenta diverse activitati si ritualuri unice  la care au acces doar cei care sunt rezidenti.
Este locul meu de suflet, unde v-am pregatit foarte multe surprize unice (cred ca ar trebuie fara unice), pe care doar acest loc le ofera.

Mai multe detalii despre Sadhguru si Isha Yoga Center:

Sadhguru Jaggi Vasudev este yoghin, mistic si vizionar, un maestru spiritual care face diferenta. Cu un amestec captivant de profunzime si pragmatism, viata si activitatea lui servesc ca o aducere aminte a faptului ca yoga nu este o disciplina ezoterica care vine dintr-un trecut depasit ci o stiinta contemporana de o relevanta vitala pentru vremurile noastre. El a dezvoltat metode nascute din stiintele stravechi pentru a permite omului modern sa isi transforme viata si sa isi ia destinul in propriile maini.

https://www.facebook.com/ishafoundation/

https://www.ishafoundation.org/.../isha-yoga-center-india-dhya...

Preturi si informatii despre calatoria noastra:

Varianta 1

Pretul este de 1800 de euro.

Include:

 • viza India;
 • toate serviciile in India;
 • cazarile in camera dubla;
 • doua mese vegetariene pe zi;
 • participarea la toate ritualurile;
 • transporturile locale cu masina;
 • biletele de avion Bucuresti ~ India ~ Bucuresti

Varianta 2

Pretul este de 1100 euro.

Include:

 • toate serviciile in India;
 • cazarile in camera dubla;
 • Doua mese vegetariene pe zi;
 • participarea la toate ritualurile;
 • transporturile locale cu masina;

Ce nu este inclus:

 • bilet de avion Bucuresti ~ India ~ Bucuresti si viza India

Pentru inscriere trebuie sa achitati suma de 1000 de euro pentru varianta 1 si 600 euro pentru varianta 2.

Restul sumei se va achita in mai multe rate pana la data plecarii din Bucuresti.

Ce este foarte important, daca va hotarati sa veniti, este sa va achizitionati biletul de avion, deoarece preturile se modifica foarte rapid (costul calatoriei poate suferi modificari in functie de cat de mult creste pretul biletelor de avion in momentul in care te hotarasti sa il cumparam. Pretul poate fi garantat doar in momentul emiterii biletului. Companiile aeriene au dreptul sa modifice tarifele si taxele de aeroport fara o notificare prealabila.)

"We Love India" nu este o agentie de turism - oferim acest sejur cu intentia de a va oferi oportunitatea unica de a experimenta aceste locuri sacre in adevarata lor profunzime si dimensiune. Cufundarea?? in puterea, energia si gratia extraordinare ale acestor locuri sacre te deschide catre dimensiunile mai inalte ale vietii.

Vino si fii parte din aceasta calatorie minunata si revelatoare impreuna cu noi.

Eveniment organizat de "We Love India"

Pentru mai multe detalii si inscriere te rog sa completezi formularul de mai jos