Pelerinaj Sacru in sudul Indiei

 7 - 22 octombrie 2020

16 zile in sudul Indiei la festivalul Navratri, festival Durga, Lakshmi si Saraswati.

"We Love India" iti ofer o oportunitate unica in viata de a te imbarca intr-o calatorie initiatica si transformatoare la toate nivelurile fiintei tale, calatorie in care vei experimenta cele mai sacre locuri din India.

Organizez acest pelerinaj din pasiune pentru tot ce mi-a oferit aceasta tara magica si pentru experientele transformatoare pe care mi le-a daruit. Imi doresc ca cei care sunt "cautatori" ca si mine, sa experimenteze si ei sursa directa a Spiritualitatii pe care o ofera India.

Detalii calatorie:

Orasele pe care le vom vizita sunt: Auroville, Tiruvannamalai, Coimbatore - Isha Yoga Center, ashramul fondat de Sadhguru.

 • Ziua 1: Zbor Bucuresti - Chennai;
 • Zilele 2 - 6: Comunitatea Auroville;
 • Zilele 6 - 10: Tiruvanamalai;
 • Zilele 10 - 16: Isha Yoga Center;
 • Ziua 16- zbor Kochi - Bucuresti;

Primul oras din calatoria noastra este Auroville.

Auroville este o comunitate situata in sudul Indiei si a fost intemeiata in 1968 de Mirra Alfassa, cunoscuta sub numele de Mama.

Acest proiect a fost initiat de Sri Aurobindo si Mirra, discipola lui, care a pus fundatia acestei comunitati. Orasul international este plasat sub egida UNESCO si se afla in statul Tamil Nadu.

Punctul central al Auroville este Matrimandir, "Casa Mamei", o impresionanta sfera arhitecturala construita pentru meditatie si regasirea sinelui, cu pereti din marmura alba care adaposteste unul dintre cele mai mari globuri de cristal al lumii. Luminata de razele soarelui, Matrimandir simbolizeaza idealul unui nou umanism mistic si universal, care se doreste a fi un model pentru generatiile viitoare.

Langa Auroville vom vizita ashramul lui Sri Aurobindo, in Puducherry, unde sunt inmormantati Sri Aurobindo si Mirra, discipola lui. Acest loc este unul de pelerinaj.

Pentru mai multe informatii site-urile de mai jos va vor ajuta sa intelegeti mai bine cine au fost acesti doi oameni minunati si valoarea locului pe care il veti vizita.

Al doilea oras este Tiruvannamalai.

Aici vom face un mini retreat de 4 zile, timp in care vom experimenta: practici yoga, meditatii, vom face inconjurul muntelui sfant (Giri Pradakshina), vom urca pe munte pentru a medita in pesterile in care Ramana Maharshi a stat si meditat o mare parte din viata; aceste locuri sunt incarcate cu o energie de vibratie foarte inalta.

Tiruvannamalai si ashramul lui Sri Ramana Maharshi se afla la poalele muntelui sfant Arunachala. Ramana Maharshi, a fost probabil cel mai faimos intelept al secolului al XX-lea, atat in India cat si in restul lumii. El a fost renumit pentru viata sa sfanta, pentru ca a fost pe deplin realizat, si pentru transmisiile puternice pe care adesea le-au avut vizitatorii in prezenta sa.

Ramana Maharshi a numit Arunachala Inima spirituala a lumii. Aruna, care inseamna "rosu, stralucitor ca focul", dar nu inseamna focul obisnuit care da caldura. Mai degraba inseamna Jnanagni, Focul Intelepciunii, care nu este nici fierbinte si nici rece. Achala inseamna deal. Astfel Arunachala inseamna "Dealul Intelepciunii".

Giri Pradakshina.

Asta este ceea ce a spus Bhagavan (Ramana) despre insemnatatea acestei Giri Pradakshina: (inconjurul muntelui care are 14 km)

"Sa mergi in jurul muntelui este bine. Cuvantul Pradakshina are un inteles deosebit. Litera 'Pra' inseamna stergerea tuturor pacatelor; 'da' inseamna indeplinirea dorintelor; 'kshi' inseamna eliberarea de nasterile viitoare; 'na' inseamna oferirea eliberarii prin Jnana (intelepciune).

"Intr-adevar este dificil sa descrii placerea si fericirea dobandite de unul care face aceasta Pradakshina. Corpul oboseste, organele simtului isi pierd puterea si toate activitatile corpului sunt absorbite in interior. Astfel este posibil ca omul sa se uite pe sine insusi si sa intre intr-o stare meditativa. Daca continua sa mearga, corpul devine automatic armonios ca in starea unei asana. Ca urmare sanatatea corpului se imbunatateste.

Mai multe detalii despre Ramana si Munte:

https://www.sriramanamaharshi.org/ashram/

Ultima locatie este in Coimbatore, la Isha Yoga Center, in ashramul fondat de Sadhguru, unde exista cea mai puternica forma energetica, UNICA pe acest pamant, Templul DHYANALINGA, care este creata si consacrata de Sadhguru cu dimensiunea celor 7 chakre.

Aici vom avea ocazia sa experimentam viata de ashram si ce inseamna sa traiesti intr-o comunitate, vom participa la diverse activitati si ritualuri la care au acces doar cei care sunt rezidenti.

Mai multe detalii despre Sadhguru si Isha Yoga Center:

Sadhguru Jaggi Vasudev este yoghin, mistic si vizionar, un maestru spiritual care face diferenta. Cu un amestec captivant de profunzime si pragmatism, viata si activitatea lui servesc ca o aducere aminte a faptului ca yoga nu este o disciplina ezoterica care vine dintr-un trecut depasit ci o stiinta contemporana de o relevanta vitala pentru vremurile noastre. El a dezvoltat metode nascute din stiintele stravechi pentru a permite omului modern sa isi transforme viata si sa isi ia destinul in propriile maini.

https://www.facebook.com/ishafoundation/

https://www.ishafoundation.org/Isha-Yoga-Center/isha-yoga-center-india-dhyanalinga-yogic-temple-isha-foundation.isa

https://www.ishafoundation.org/Isha-Yoga-Center/Dhyanalinga.isa

Ce este inclus in calatoria noastra:

 • Viza India‍;

 • Bilete avion Bucuresti - India - Bucuresti;

 • 15 nopti de cazare in camera dubla;

 • ‍Transportul intre orase cu microbuz privat si transportul local;

 • Activitatile locale cu ghid, in fiecare oras pe care il vom vizita;

 • Participarea la festivalul Navratri, la Isha Yoga Center;

 • ‍O sesiune individuala de Sound Healing in Auroville;

 • ‍Turul muntelui sfant Arunachala;

 • ‍O vizita la templul Arulmigu Arunachaleswarar, unde se afla linga care reprezinta elementul foc si unde Ramana Maharshi a petrecut cativa ani din viata in meditatie profunda. Acest templu are in jur de 2000 de ani;

 • ‍Ritual de curatarea Aurei, individual, la Isha Yoga Center;

 • Asigurare medicala;

 • ‍Participarea la alte activitati si ritualuri pe care vi le voi anunta la fata locului in functie de evenimente.

Mesele sunt vegetariene si incluse dupa cum urmeaza:

 • Auroville- mic dejun, pranz si cina ;

 • Tiruvannamalai- mic dejun;

 • Isha Yoga Center- mic dejun si cina, in regim de ashram.

Informatii cazare: locatile sunt special alese pentru a ne sustine procesele spirituale.

Informatii transferuri:

 • Chennai - Auroville - transportul se face cu masina si dureaza aproximativ 4 ore;
 • ‍Auroville - Tiruvanamalai - transportul se face cu masina si dureaza aproximativ 2 ore;
 • ‍Tiruvannamalai - Isha Yoga Center, in, transportul cu masina dureaza aproximativ 6 ore.
 • ‍Isha Yoga Center,  - Kochi de unde va fi zborul spre Bucuresti - transportul cu masina dureaza aproximativ 3 ore.

Costul calatoriei:

Varianta 1 - este de 1700 euro - include toate cele de mai sus; (acest pret este valabil cu inscrierea si cumpararea biletelor de avion pana la data 22 iulie, dupa aceasta data pretul biletelor de avion poate creste cu 150 - 250 euro)

 • Varianta 2 - este de 1000 euro - si nu include biletul de avion Bucuresti - India -Bucuresti, si viza de India.

Pentru inscriere trebuie sa achiti suma de 1000 euro, restul sumei se poate achita pana la data plecarii din Bucuresti. (Avansul se poate achita la agenția GLOBE 365 din Bucuresti sau prin transfer bancar)

Numar de participanti: minim 8, maxim 10.

Ce este foarte important, daca va hotarati sa veniti, este sa achizitionam biletele de avion, deoarece preturile se modifica foarte rapid, (costul calatoriei poate suferi modificari in functie de cat de mult creste pretul biletelor de avion in momentul in care il cumparam. Companiile aeriene au dreptul sa modifice tarifele si taxele de aeroport fara o notificare prealabila.

"We Love India" nu este o agentie de turism - oferim acest sejur cu intentia de a va oferi oportunitatea unica de a experimenta aceste locuri sacre in adevarata lor profunzime si dimensiune. Cufundarea in puterea, energia si gratia acestor locuri sacre te va deschide catre dimensiunile mai inalte ale vietii.

Pentru inscriere te rog sa completezi formularul: https://forms.gle/Bc6KvEUhWq5AYG2x6

Vino si fi parte din aceasta calatorie minunata si revelatoare impreuna cu noi!

Eveniment organizat de "We Love India"

Contact: Camelia, 0766629645 www.pelerinajespirituale.ro