... And Now Yoga - Patanjali


 Yoga retreat @ Munte de luna plina, in perioada 15-18 august 2019. La Covasna 🧘🏻‍♀️📿🌕🐛🦋

Tema : experimenteaza dimensiunea Divinitatii din centrul inimii tale prin respiratie constienta.

Am creat aceasta tabara de yoga din dorinta de a impartasi, celor care sunt interesati de partea spirituala a vieti si nu numai, din uneltele care m-au ajutat si care mi-au adus echilibru emotional, bucurie, prosperitate, pace, acceptare, care au dat sens vieti mele, pentru o viata echilibrata in tot ce fac in fiecare zi. Daca si tu iti doresti sa inveti si sa beneficiezi de toate aceste lucruri hai cu noi in aceasta tabara!

Yoga means union. When an individual, who is otherwise trapped within the boundaries of his own body and sensations, achieves a kind of perfection within himself, where in his experience, he has become one with everything, then he is in a state of yoga. This is a possibility that every human being carries as a seed within himself or herself. If you are willing to strive, you can experience the whole cosmos within yourself. - Sadhguru

In cele 4 zile vei experimenta:

  • Puterea sunetului prin intermediul mantrelor;
  • Exercitii de yoga pentru activarea meridianelor energetice, pentru o coloana vertebrala sanatoasa, pentru o stare emotionala armonioasa, echilibrata, cu tine si cu cei din jurul tau;
  • Exercitii de respiratie - pranayama;
  • Meditatii statice si active;
  • Sesiuni de Aromaterapie cu uleiuri esentiale Young Living pentru curatarea si echilibrarea centrilor energetici (chakre), un mod simplu de a preveni si trata afectiuni fizice si emotionale. Vom mirosi, vom gusta, ..si de ce nu parfuma cu aceste minunate uleiuri;
  • Meditatie speciala de luna plina;
  • Ne vom "juca"cu cele cinci elemente;
  • O parte dintre activitati le vom desfasura in aer liber, cautand sa ne conectam cu natura.

Program:

Joi: Se ajunge la locatie pana in ora 12:00;
Duminica: Ora 13:00 pranzul si plecarea spre casa. Programul detaliat il vei primi la inscriere

Data: 15-18 August 2019, 3 nopti.
Pret : 1.000 lei, inscrierea se face cu plata avansului de 500 lei, nereturnabil.
Data limita pentru inscriere si plata: 1 August 2019, in limita locurilor disponibile.

Pachetul contine 3 nopti de cazare in camera dubla la Hotel TTS**** Spa&Wellness Covasna, de joi pana duminica, 3 mese pe zi in regim vegetarian, sesiunile de yoga si meditatii. Accesul gratuit la sauna, piscina, salina, o plimbare cu mocanita.

Locuri disponibile: 10 (mai sunt 2 locuri libere momentan)

Despre locatie:
Tratamentul balnear, cu rezultate exceptionale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atractii turistice care a facut din orasul Covasna o statiune de interes national, lansata si pe piata internationala, recunoscuta ca fiind statiunea "inimii" sau "Orasul celor 1000 de izvoare".
Astfel, HOTELUL TTS SPA & WELLNESS COVASNA oferă turiştilor o gama larga de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (bai CO2, mofete), electroterapie (realizata cu ajutorul curentilor de joasa frecventa, de medie frecventa si de înalta frecventa), hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalatii si aerosoli, masaj medical, masaj de relaxare, dus Vichy.
Inscrierea se face completand formularul de mai jos. Locul se considera rezervat dupa plata avansului, nereturnabil.

Formular de inscriere: https://forms.gle/ut7fipPa49R3dS6r8

Deplasarea se poate face cu masinile personale, ne grupam si impartim costurile de benzina sau cu trenul Bucuresti - Brasov si de acolo cu microbuzul hotelului, contra cost.

Facilitator:

Alecu Camelia - Facilitator Terapii si Hatha Yoga
Ultimii ani din viata mea i-am dedicat terapiilor si explorarii tehnicilor spirituale. Pentru o perioada de 4 ani am adus multe din aceste practici de vindecare mai aproape de oameni prin intermediul Centrului Anahata Wellness pe care l-am condus. In ultimi 3 ani am explorat Hatha Yoga in magia Indiei, urmand programe in ashramul Isha Yoga Centre, fondat de Sadhguru ( invataturile sale spirituale mi-au oferit multe experiente profunde si transformatoare la toate nivelurile fiintei mele).
Dupa aceste experiente am simtit sa facilitatez si altora accesul in locurile sacre din India si prin urmare, de 2 ani, organizez pelerinaje spirituale pentru cei care simt aceasta chemare.

Aceasta tabara s-a nascut din dorinta de a da mai departe ce am primit in dar in ultimii 10 ani in cautarile mele, de descoperirea secretelor unei vieti echilibrate, la nivel fizic, emotional si energetic. Imi doresc din tot sufletul sa impartasesc toate acestea cu voi.

Daca vrei mai multe detalii despre tabara, yoga sau Camelia ma poti contacta la :0766629645 / info@pelerinajespirituale.ro