Yoga Retreat

Perioada 10 - 16 August 2020, Bran


In cele 7 zile vei experimenta:

🕉 Puterea sunetului prin intermediul mantrelor si a diferitelor instrumente muzicale;

🕉 Exercitii de yoga pentru activarea meridianelor energetice, pentru o coloana vertebrala sanatoasa, pentru o stare emotionala armonioasa, echilibrata, cu tine si cu cei din jurul tau;

🕉 Exercitii de respiratie - pranayama;

🕉 Meditatii statice si active;

🕉 Sesiuni de Aromaterapie cu uleiuri esentiale Young Living pentru curatarea si echilibrarea centrilor energetici (chakre), un mod simplu de a preveni si trata afectiuni fizice si emotionale. Vom mirosi, vom gusta, ..si de ce nu parfuma cu aceste minunate uleiuri;

🕉 O mare parte dintre activitati, in masura in care vremea ne va permite, le vom desfasura in aer liber.

Am creat aceasta tabara de yoga din dorinta de a impartasi, celor care sunt interesati de partea spirituala a vieti si nu numai, din uneltele care m-au ajutat sa obtin echilibru emotional, bucurie, prosperitate, pace, acceptare, pentru a avea o viata echilibrata in tot ce fac in fiecare zi. Daca iti doresti si tu sa inveti si sa beneficiezi de toate aceste unelte hai cu noi in aceasta tabara!

Retreaturile sunt alternative sanatoase pentru minte si corp, diferite de vacantele clasice. Spre deosebire de vacanta obisnuita, care pune accentul pe exterior, retreatul indeamna la interiorizare, la reconectarea cu sinele, adesea neglijat din cauza vietii agitate pe care o avem.

Sanatatea fizica, dar si cea psihica sunt in centrul atentiei in cadrul retreatului nostru. Alimentatia sanatoasa, practica yoga, conectarea cu natura si meditatiile sunt elementele care iti garanteaza starea de bine pe intreaga perioada a retreatului, dar si dupa.

Daca simti ca lucrurile nu se indreapta in directia in care iti doresti si ai nevoie de un restart, acest retreat te poate ajuta sa intelegi ce trebuie sa faci in continuare.

Pentru tabara organizata anul acesta, am ales ca locatie Bran-ul, localitate situata la 29 de km de Brasov, aflata intr-o regiune careia ii sunt caracteristice pasunile intinse pe dealuri ce se inalta inspre Muntii Piatra Craiului.

Ne vom caza la pensiunea Muntele Rece https://muntelerece.ro/ aflata in centrul comunei Bran, la doar 1 km de castelul Bran!

Program:

Luni 10 August Check-in la ora 12:00

Duminica 16 August Check-out la ora 12:00

Programul detaliat il gasesti in formularul de inscriere.

locuri disponibile:16

Pret: 1910 lei. / single 2360 lei. (ofer 10 % reducere celor care au participat la taberele organizate de mine sau la calatoriile in India)

Inscrierea se face cu plata avansului de 500 lei.

Data limita pentru inscriere: 15 Iulie, in limita locurilor disponibile.

Pachetul contine 6 nopti de cazare in camera dubla, 2 mese pe zi ( mic dejun si cina in regim vegetarian), sesiunile de yoga, aromaterapie si meditatii. 

Inscrierea se face completand formularul de mai jos. Locul se considera rezervat dupa plata avansului.

Formular: https://forms.gle/ut7fipPa49R3dS6r8

Deplasarea se poate face cu masinile personale, ne grupam si impartim costurile de benzina sau cu trenul Bucuresti - Brasov si de la Brasov asiguram transport.

Facilitator retreat: Alecu Camelia - Facilitator Terapii si Hatha Yoga

Ultimii ani din viata mea i-am dedicat terapiilor si explorarii tehnicilor spirituale. Pentru o perioada de 4 ani am adus multe din aceste practici de vindecare mai aproape de oameni prin intermediul Centrului Anahata Wellness pe care l-am condus. In ultimi 5 ani am aprofundat Hatha Yoga in magia Indiei, urmand programe in ashram Isha Yoga Centre, fondat de Sadhguru ( invataturile sale spirituale mi-au oferit multe experiente profunde si transformatoare la toate nivelurile fiintei mele).

Dupa aceste experiente am simtit sa facilitatez si altora accesul in locurile sacre din India si prin urmare, de 4 ani, organizez pelerinaje spirituale pentru cei care simt aceasta chemare.

Aceasta tabara, ca si celelalte, sau nascut din dorinta de a da mai departe ce am primit in dar in ultimii 12 ani in cautarile mele, de descoperirea secretelor unei vieti echilibrate, la nivel fizic, emotional si energetic. Imi doresc din tot sufletul sa impartasesc toate acestea cu voi.

Camelia.

Pentru mai multe detalii despre tabara de yoga, ma poti contacta la :0766629645 / info@pelerinajespirituale.ro